Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові проводиться підготовка проекту «Програми невідкладних заходів із запобігання загостренню соціальної та екологічної ситуації в м. Бориславі на 2006-2010 роки”

Сьогодні в управлінні економіки Львівської ОДА проводиться підготовка проекту розпорядження Кабінету Міністрів України щодо затвердження «Програми невідкладних заходів із запобігання загостренню соціальної та екологічної ситуації в м. Бориславі на 2006-2010 роки». Про це „Гал-info” повідомив начальник головного управління економіки Львівської ОДА Микола Вознюк.
З метою доопрацювання Програма направлена в профільні міністерства України для погодження та подання облдержадміністрації пропозицій та зауважень для урахування.
Затвердження в подальшому зазначеної Програми дозволить продовжити розпочаті роботи, які проводились на території міста Борислава впродовж 2001-2005 років. В першу чергу це стосується проведення постійних комплексних моніторингових досліджень стану ґрунтів, води, загазованості повітря, вжиття заходів по мінімізації негативного впливу  на населення  наслідків довготривалого нафтогазовидобутку у цьому регіоні.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ