Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде акція зі збору коштів на обладнання для лікування зору дітей

З 4 до 10 травня Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до Серця» проведе акцію «Почуйте всі!». Мета – збір коштів на медичне обладнання для лікування зору дітей у медичних закладах Львова. Оргкомітет створено у Львівській міській раді. До його складу увійшли начальники управлінь охорони здоров’я, освіти, соціального захисту, культури і туризму та інші. Кожен охочий може взяти участь в акції як волонтер. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«4-8 травня акція пройде в усіх школах та вишах Львова та України. У фіналі акції, 10 травня, заплановано низку заходів в кожному місті. Відбудуться благодійні святкові концерти, спортивні змагання, творчі конкурси, флеш-моби та багато цікавих акцій, під час яких тисячі волонтерів збиратимуть кошти на обладнання для лікування зору дітей у медичних закладах», – повідомив голова Львівського регіонального штабу Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» Михайло Лемак.

Зазначимо, що акція Всеукраїнського благодійного фонду «Серце до Серця» проводиться уже третій рік поспіль. За результатами акції у Львівській області за 2006 рік зібрали понад 7 тис. грн., у 2007 році – понад 35 тис. грн., а у 2008 році – майже 61 тис. грн. Загалом за 3 роки закуплено обладнання на суму 129 860,8 грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ