Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде Міжнародний тиждень України

15 травня 2006 року у Львівському національному університеті  імені Івана Франка відбудеться офіційне відкриття Міжнародного тижня України, — повідомляє прес-служба Львівської міської ради з посиланням на Центр “Молода дипломатія”. Програма Міжнародного тижня України - 2006, який відбуватиметься з 13 по 20 травня 2006 року повна цікавих візитів на компанії, що засвідчують економічний розвиток України, охоплює екскурсії у наймальовничіших куточках України, що дасть можливість студентам ознайомитися з елітарним мистецтвом, колоритом національних традицій та щирою гостинністю українців.
Основними цілями проведення Міжнародного тижня України — 2006 є: міжкультурний обмін; ознайомлення з українською мовою, культурою, історією і традиціями; ламання стереотипів щодо пострадянського сприйняття незалежної держави - України; висвітлення основних політичних та економічних напрямків життя нашої держави; підкреслення позитивного іміджу України на міжнародній арені; усвідомлення бачення нашої країни представниками інших держав.
Іноземні студенти матимуть змогу взяти участь у тренінгах, семінарах, презентаціях,  ознайомитися з провідними підприємствами України та з досвідом міжнародних інвестицій для розширення співпраці і впровадження нових стратегічних методів, залучення креативних ідей, налагодження контактів для творення спільного майбутнього.
Міжнародний тиждень України — це унікальна можливість України репрезентувати себе на високому і достойному рівні у даному проекті. Саме місто Львів є тим осередком , де щороку від часу підписання угоди з (ІWCO) збираються 25 студентів з найрізноманітніших куточків світу: Німеччина, Ізраїль, Австралія, королівство Нідерландів, Польща, Естонія.
Міжнародний тиждень України - 2005 пройшов на високому рівні, довів те, що ми здатні реалізовувати подібні проекти, і повинні щоразу удосконалювати їх, тим самим демонструючи прогресивний розвиток нашої держави.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ