Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові пройде міжрегіональна науково-практична конференція «Дотримання демократичних стандартів виборчого процесу в Україні у 2006 році»

20 травня 2006 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбудеться Міжрегіональна науково-практична конференція на тему «Дотримання демократичних стандартів виборчого процесу в Україні у 2006 році», яку проводить  Центр політичних досліджень спільно з Інститутом політичного аналізу та соціальних досліджень (Донецьк), Центром політичного моніторингу (Івано-Франківськ), Буковинським політологічним центром (Чернівці), Агенцією соціальних досліджень „Соціум Карпат” (Ужгород) та Центром досліджень регіональної політики (Суми). Про це повідомили у Центрі політичних досліджень.
Серед основних напрямків роботи конференції будуть: демократичні засади виборів, теорія і світовий досвід; вибори в сучасній Україні в контексті відповідності демократичним стандартам, а також дотримання демократичних стандартів у виборах-2006 в Україні.
Під час конференції відбудеться презентація узагальнених результатів моніторингу дотримання демократичних стандартів виборів у виборчих кампаніях на регіональному рівні
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ