Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде перший Форум ОСББ

У Львові пройде перший Форум ОСББ. Як застосовувати сучасні технології ефективного використання енергетичних ресурсів та зберігати енергію в житловому господарстві говоритимуть на першому Львівському форумі для Об'єднань співвласників багатоквартирних будинків: «Енергетична ефективність в житловому господарстві», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На Форумі буде представлено сучасні технології для потенційних споживачів,  організацій, які обслуговують багатоквартирні житлові будинки: ОСББ, ЖБК, ЛКП. Робота Форуму складатиметься з двох  секцій: «Енергетичний менеджмент в житловому господарстві: виклики часу та шляхи вдосконалення», а також буде презентовано  підприємства та організації, що пропонують споживачам техніку та технології для ефективного використання енергетичних ресурсів.

 

Учасники форуму – представники наукових інституцій, органів влади та місцевого самоврядування, неурядових організацій. До участі у Форумі запрошуються усі зацікавлені в питаннях енергозбереження в житловому господарстві. Зголоситися до участі можна у громадській приймальні Ресурсного центру для ОСББ за тел.: 297-19-32, 297-00-82, або ел. поштою: [email protected].

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ