Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде семінар для неповносправної молоді та родин, які виховують дітей з особливими потребами

Молодіжний спортивно-оздоровчий клуб «Дивосил-здоров’я» 29-30 листопада проводить семінар для неповносправної молоді та родин, які виховують дітей з особливими потребами на тему: «Виховання та соціальна адаптація молоді та дітей з особливими потребами», - повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

В рамках семінару відбудеться круглий стіл щодо актуальних питань індивідуальної неповносправності та щодо працевлаштування молоді з особливими потребами. Також під час зустрічі з сім’ями будуть проведені рекреаційні ігри та надаватимуться консультації в галузі права та соціальної і фізичної реабілітації.

Громадська організація «Дивосил-здоров’я» створена в 1997 році як об’єднання молоді з особливими потребами та родин, в яких виховуються діти-інваліди, з метою захисту їх прав та забезпечення можливостей їх фізичної та соціальної реабілітації. Основні напрямки діяльності – виявлення і розвиток творчих здібностей неповносправних дітей та молоді, забезпечення їх участі у фестивалях, організація та проведення арттерапевтичної реабілітації, організація та проведення фізичної реабілітації, організація догляду та обслуговування дітей з комплексними ураженнями, організація та проведення навчальних семінарів.

У 2008 році управління соціального захисту Львівської міської ради надало фінансову підтримку для здійснення діяльності «Дивосил-здоров’я» в сумі 11,5 тисяч гривень, з них 7 тисяч – на проведення семінару «Виховання та соціальна адаптація молоді та дітей з особливими потребами».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ