Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові пройде Stand-up шоу від заньківчан

10 липня о 19:00 у PICASSO Club (клуб Пікассо) відбудеться “STAND-UP SHOW: ВІДВЕРТО ПРО ЧОЛОВІКІВ ТА ЖІНОК”. Про це Гал-інфо повідомили організатори.

Stand-up – це жанр у якому говорять правду, але з гумором. Якщо ви хочете відчути себе вільним, кинути виклик буденним звичним справам, поглянути на своє життя під веселим і іронічним кутом, тоді ми чекаємо на Вас.

Про чоловіків та жінок сказано багато, але… Ми не відкриватимемо нові горизонти, просто ще раз покажемо простоту та складність стосунків між нами. Головне без напруги та через жарт, що ще потрібно?

Трішки про команду. Для кожного з нас – це експеримент, який почався рік тому. Ми вийшли на сцену, щоб перестати боятись, щоб стати сміливішими. Stand-up має свої закони: відверто і без сумнівів. Це не безглузде комікування, а суворий світ у якому або все, або нічого. Нічого просто так не трапляється. Ми запрошуємо знову поринути з нами у екстремальність та шаленство: когось вперше, когось вкотре. Ми – це Олег Сікиринський, Мар’яна Фехтель, Роман Мартин, Олеся Галканова-Лань.

Відпочиньте з нами, будьте з нами, напружтесь, розслабтесь, смійтесь та плачте… Отже: 10 липня у клубі Пікассо (Львів, вул. Зелена) початок вечірки о 19:00; початок шоу о 20:00; початок дискотеки о 22:00

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ