Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде Тиждень спогадів про УПА

З 12-го до 17 жовтня цього року студентські братства ЛНУ ім. Івана Франка та „Львівської політехніки” організовують проект “Тиждень спогадів про УПА”, який відбувається за сприяння відділу роботи з молоддю Львівської міської ради. Про це повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міської ради.

Як зазначив начальник відділу роботи з молоддю Львівської міської ради Дмитро Пушкарьов, проект здійснюється з метою згадати і гідно вшанувати одну з найславетніших сторінок української новітньої історії – боротьбу УПА проти окупаційного режиму в 40-х – 50-х років, а також глибше дослідити аспекти цього соціокультурного явища і донести результати цих досліджень до широкого загалу.
У програмі заходів передбачається 12 жовтня 2006 року відкриття заходу, обговорення на тему: „Державотворення в УПА”. Також відбудеться зустріч з Любомиром Палюгою, який презентуватиме свою книгу.
Окрім того, сьогодні відбудеться обговорення на тему: „С. Бандера – міф чи реальність”, показ фільму „Атестат або осіннє вбивство в Мюнхені”.
16 жовтня 2006 року відбудеться обговорення на тему: „Повстанська боротьба на Західній Україні”, показ фільму „Вишневі ночі”.
17 жовтня 2006 року — вечір повстанської пісні та закриття заходу.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ