Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

У Львові пройде Великодня виставка-ярмарка «Львівський товаровиробник»

З 19 до 27 березня у Львові в регіональному аграрному центру ТзОВ Шувар відбудеться Великодня виставка-ярмарка «Львівський товаровиробник». Про це повідомила сьогодні, 3 березня, під час прес-конференції керівник відділу економічного розвитку Львівської міської ради Вікторія Довжик.

 

«Основне призначення таких ярмарків є підтримка львівських виробників та підтримка добробуту міста. Це буде уже другий ярмарок товаровиробників, адже в жовтні торік, під час першого такого ярмарку у Палаці Мистецтв, ми зібрали 52 виробників з Львівщини, і отримали хороші відгуки про нього. Ми сподіваємось, що участь в ярмарку буде корисною для львівських товаровиробників, з огляду на важливість промоції продукції, налагодження взаємовигідних ділових контактів, збільшення обсягів продажу на внутрішньому ринку», - зазначила Вікторія Довжик.

 

Великодній ярмарок проходитиме в приміщені «Шуварі», адже організатори очікують більшу кількість учасників. Як розповіла керівник департаменту розвитку торгового центру «Шувар» Наталія Хмиз – центр щодня відвідує 10 тис. людей зі Львова та області, а на ярмарку очікують ще більше людей, тому «Шувар» дуже підходить, адже його площа 3,5 тис. метрів, що дає змогу якісно та зручно представити усі товари.

 

Заявки на участь в ярмарку приймаються до 10 березня за телефоном (032) 297-58-47, та (032) 297-57-64. Вартість участі в ярмарку для львівських підприємств становить 750 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ