Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройде відбірковий тур до Всеукраїнського фестивалю «Червона рута»

18 березня у Львові у палаці Гната Хоткевича відбудеться обласний відбірковий конкурс Всеукраїнського фестивалю сучасної пісні та популярної музики «Червона рута». Про це «Гал-info» повідомила відповідальна за проведення працівник Українського фонду культури Наталія Старова.
 Конкурс проводиться у жанрах популярної, акустичної музики, року, танцювальної музики. Вікова категорія – від 9 до 30 років. Найактивніші, за словами Наталії Старової, є особи від 14 до 18 років.
«Сьогодні вже зареєстровано 50 заявок на участь у конкурсі. Найбільше заявок надійшло з міста Мостиська», — додала Наталія Старова.
Участь у конкурсі — безоплатна. Потрібно виконати три пісні українською мовою. Якщо це буде з жанру — рок чи акустичної музики, то пісні повинні бути обов’язково озвучені не пізніше 2001 року, третя — за бажанням.
Цьогоріч подібні конкурси відбуваються по усій Україні, а у 2007 році в Кєві відбудеться Всеукраїнський відбірковий тур, серед тих хто переможе в обласних.
Як зазначила Наталія Старова, наразі невідомо, скільки буде фіналістів відбіркового конкурсу, адже журі буде київське і вони вже тут визначать їх кількість.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ