Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройшла перша міжнародна Літня правова школа з наркополітики

З 31 липня по 7 серпня на юридичному факультеті Львівського національного університету імені Івана Франка пройшла перша міжнародна Літня правова школа з наркополітики (Summer ELSA Law School on Drugs Policy), - повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Учасниками школи стали представники дванадцяти країн Європи. Подію організував львівський осередок незалежної асоціації студентів-правників ELSA.

Особливістю правової школи була сильна академічна програма. Учасники прослухали лекції від викладачів Львівського національного університету ім. Івана Франка, Українського Католицького Університету та представників провідних юридичних компаній. Лектори розкрили взаємозв’язок між наркополітикою держави та правами людьми, також обговорювали роль «dark web» у нелегальному продажу наркотиків.

Summer ELSA Law School on Drugs Policy складалася з теоретичних і практичних занять. Учасники взяли участь у судових змаганнях у форматі ЄСПЛ, де мали шанс спробувати себе у ролі не лише заявника і держави, а й суддів.

Невід’ємним елементом школи стали щоденні соціальні програми, де студенти-іноземці змогли познайомитись з українськими традиціями.

«Хочемо висловити подяку Ользі Денькович, Світлані Хилюк, Анні Лиско, Марії Тарас, Оресту Гавриляку, Наталії Салабай, Юлії Кріль, Володимиру Гончарову, Катерині Олійник та Євгенії Очеретко за незвичайно цікаві та пізнавальні лекції для учасників»,- зазначають організатори.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ