Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові пройшла спартакіада серед вищих навчальних закладів МНС України

З 11-го по 13 жовтня у Львові тривала спартакіаду серед вищих навчальних закладів МНС України. У змаганнях взяли участь збірні команди Університету цивільного захисту, Черкаського інституту пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля та Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Організатором спартакіади виступив Львівський державний університет безпеки життєдіяльності.  У відкритті змагань взяли участь ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, генерал-лейтенант Михайло Козяр, начальник управління соціально-психологічної роботи МНС України, заступник голови Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» полковник міліції Володимир Псюк, начальник Львівського управління комітету з фізичного виховання і спорту МОН України Богдан Юхницький.
Команди змагалися у таких видах єдиноборств як: професійно-прикладна стрільба з АК-3, (відбувалася на полігоні в с. Раковець, переміг представник Черкаського інституту пожежної безпеки Максим Коміренко);.
 легка атлетики, біг на дистанціях 1000, 3000, 5000 та 8000 метрів (змагання відбувалися у Стрийському парку. Перше загальнокомандне місце вибороли представники Черкас, друге ЛДУБЖ, третє Харківський університет цивільного захисту. Серед львів’ян хороші результати показали Володимир Ковалишин, Олександр Войтович, Андрій Захарчишин та Михайло Сало);
          волейбол (перемогла збірна Черкащини);
змагання з професійно-прикладної стрільби ПМ-2, Форт-12 (переміг харківчанин Максим Давиденко);
          змагання в підніманні гирь у вагових категоріях від 60 до 90 кг. та понад 90 кг. (Перемогу здобула команда Університету цивільного захисту України, відповідно друге та третє місце посіли Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля.)
 футбольна гра (між командами ЧІПБ та ЛДУ БЖД МНС. Перемогла команда Черкаського «Рятівника»
Перша спартакіада проводилась у Львові в 1893 році, а перший футбольний матч в якому взяли участь львівська та краківська командами відбувся 14 липня 1894 року і тривав 6 хвилин(матч проходив до першого голу).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ