Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Львові прийняли бюджет-2012. Ряди чиновників Садового порідіють більш як на 360 осіб

Сьогодні, 10 січня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати затвердили бюджет Львова на 2012 рік. За таке рішення проголосували 68 депутатів.

Відповідно, депутати затвердилизагальний обсяг доходів міського бюджету у сумі 2 млрд 424 млн 462 тис грн, загальний обсяг видатків — 2 млрд 497 млн 408 тис грн.

Також депутати підтримали пропозиції бюджетної комісії, а також підтримали пропозиції голови фракції «Свободи» щодо зменшення видатків на виконавчі органи Львівської міської ради більш як на 12 млн грн, натомість збільшити видатки на галузі освіти та охорони здоров'я на таку ж суму.

Таку пропозицію директор департаменту фінансової політики Олег Іщук сприйняв несхвально. Він зазначив, що міський голова Львова Андрій Садовий і так наважився на скорочення майже 200 чиновників Львівської міської ради.

«Прийняти таку поправку – це означає скоротити ще близько 160 чоловік. Це дуже багато», - заявив Іщук, однак депутати все ж проголосували за це.

Іщук додав, що депутати мають право вносити такі пропозиції, але він не радив їм поспішати і просив винести це питання на наступну сесію 26 січня.

У свою чергу міський голова Львова Андрій Садовий додав, що такого складного бюджету місто ще не мало і назвав бюджет «касою з виплати заробітної плати».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ