Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові прийняли низку рішень у сфері містобудування

Сьогодні, 28 серпня, на засіданні виконавчого комітету прийняли низку рішень у сфері містобудування. Зокрема, члени виконавчого комітету підтримали 12 проєктів рішень, також перенесли розгляд 2 питань і 3 питання – вилучили під час формування порядку денного для доопрацювання та детального обговорення із зацікавленими сторонами.
Фото Олена Ляхович

Про це Гал-інфо повідомили у пресслужбі ЛМР.

Зокрема, підтримали питання:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію релігійною організацією “Львівська провінція Згромадження Найсвятішого Ізбавителя (Редемптористи) Української греко-католицької Церкви“ існуючої нежитлової будівлі з надбудовою під центр соціальних інновацій на вул. І. Франка, 58 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво торгово-виробничих приміщень на вул. І. Миколайчука (кадастровий номер 4610137500:08:002:0724) у м. Львові на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво об’єкта обслуговування автотранспорту на вул. В. Навроцького (біля будинку № 1-Р) на земельній ділянці (кадастровий номер 4610136800:02:004:0057), призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону (прийняте із зауваженнями).
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ПрАТ «Квіти Львова» багатоквартирного житлового будинку з вбудованими нежитловими приміщеннями та паркінгом на вул. Стрийській, 195 у м. Львові.

Також міський голова Львова Андрій Садовий наголосив на необхідності облаштування там амбулаторії і проведення архітектурного конкурсу на сквер, розташований поруч. Відтак, рішення було прийняте із зауваженнями.

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ПП «Корт-сервіс» житлово-громадського комплексу з багаторівневим паркінгом та трансформаторною підстанцією на вул. Соняшниковій, 32 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд (дві черги).

Також під час розгляду питання акцентували увагу на важливості проведення архітектурного конкурсу на будівництво, облаштування садочку, амбулаторії, а також забезпечення належної кількості паркомісць. Рішення прийняли із зауваженнями.

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Західенергомонтаж» багатофункційного спортивно-оздоровчого комплексу (клубу) з апарт-готелем, вбудованою підземною автостоянкою, трансформаторною підстанцією та даховою котельнею на вул. Мучній, 32 у м. Львові.

Рішення прийняте із врахуванням зауважень у частині проведення архітектурного конкурсу на будівництво, а також облаштування там локацій для роботи митців, спеціальних залів для експонування творів мистецтва.  

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Моснафта» багатоквартирного житлового будинку з підземним паркінгом та торгово-офісними приміщеннями у рівні першого і другого поверхів на вул. Володимира Великого, 50 у м. Львові.

Рішення прийняли із зауваженнями у частині облаштування дитячого садочку, а також вирішенням питання транспортного забезпечення і розвитком критично важливої для міста інфраструктури.

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Фірма Альянс-Капітал» магазину зі складом для роздрібної торгівлі товарами промислового призначення на вул. О. Бабія, 14 у м. Львові.

Рішення прийняли із правками в частині озеленення території, а також демонтажу тимчасової споруди, що заважає руху пішоходів.

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію гр. гр. Слободян У. І. та Слободяном М. В. магазину за рахунок прибудови на вул. О. Бабія, 12-А у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію з пристосуванням гр. Курилишиним О. І. приміщень квартири № 3 під магазин непродовольчих товарів на вул. Валовій, 21 у м. Львові.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 07.04.2017 № 287.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 01.11.2019 № 1025 (прийняте з правками).

Перенесли задля доопрацювання питання:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Джаст профіт» нежитлових будівель під багатоквартирний житловий будинок з приміщеннями громадського призначення та вбудованим паркінгом на вул. П. Лодія, 6 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Компанія БІМ-1» житлово-громадського комплексу на вул. В. Навроцького, 4 у м. Львові зі знесенням існуючих споруд.

Також вилучили під час формування порядку денного питання:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво та обслуговування будівель торгівлі на вул. Шептицького (кадастровий номер 4610165500:01:003:0178) у смт. Рудне Львівської області на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на нове будівництво та обслуговування будівель торгівлі на вул. Шептицького (кадастровий номер 4610165500:01:003:0179) у смт. Рудне Львівської області на земельній ділянці, призначеній для продажу у власність на земельних торгах у формі аукціону.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на реставрацію КНП «5-а міська клінічна лікарня м. Львова» з пристосуванням цокольних приміщень поліклініки № 2 під відділення фізичної реабілітації та раннього втручання з влаштуванням віконних отворів на вул. Генерала Т. Чупринки, 61 у м. Львові (пам’ятка архітектури, охоронний №1656).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ