Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові раніше судимий намагався вистрибнути з вікна під час проведення слідчих дій

11 квітня близько 17.30 у Сихівському відділі поліції під час проведення першочергових слідчих заходів 28-річний мешканець Тернопільської області, який може бути причетним до скоєння пограбування, вскочив на підвіконня та вимагав спілкування з представниками засобів масової інформації, - інформують у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Львові чоловік хоче викинутись з вікна

На місце події прибув очільник поліції Львівщини генерал поліції третього рангу Валерій Середа, його заступники, а також працівники прокуратури. Правоохоронці переконали чоловіка зійти з підвіконня та продовжили бесіду з ним у кабінеті.

"Раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки та пограбування. Як було встановлено оперативниками, він може бути причетним до пограбування, яке відбулось цієї ночі. Його запросили у відділ поліції для надання свідчень та пояснень. Під час розмови з працівником поліції він вскочив на підвіконня і вимагав щоб до нього прибули журналісти. Існує ряд прямих доказів, котрі свідчать про те, що він таки причетний до скоєння цього злочину. Ймовірно, він вирішив у такий спосіб уникнути відповідальності", - прокоментував ситуацію Валерій Середа.

Пограбування, до скоєння якого може бути причетний чоловік, сталось 10 квітня близько 1.30 на проспекті Червоної Калини. Зловмисники, погрожуючи насильством, відібрали у перехожого, 33-річного львів’янина, гроші, мобільний телефон, золоту каблучку, обручку, годинник "Apple Watch" та банківські картки – всього на загальну суму близько шістдесяти тисяч гривень.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

Як встановили правоохоронці, до скоєння цього злочину може бути причетний 28-річний мешканець Тернопільської області, котрий на наступний день після скоєння пограбування був запрошений у Сихівський відділ поліції для проведення першочергових слідчих дій. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ