Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн

У Львові розміщують рекламу «Ми чекаємо на Євро-2012»

У Львові активно працюють над рекламною кампанією «Ми чекаємо на Євро-2012». Жоден із сіті-лайтів та бордів, на якому була чи буде експонуватись інформація в рамках проекту «Ми чекаємо на ЄВРО», не буде розміщуватись на правах соціальної реклами, натомість це буде комерційна реклама. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За словами керівника центру комунікацій «Україна-Всесвіт» Романа Кожара, за задумом режисера, промоційна кампанія включає декілька роликів, кожен з яких розповідає про конкретну професію. Кампанія розпочалася в грудні 2011 року з ролика, присвяченому професії будівельника. А з 1 лютого 2012 року в ефір вийшов новий сюжет про офіціантів та працівників ресторанного бізнесу.

«Рекламна компанія у цікавій, легкій формі показує, як представники різних професій, не словом, а ділом вболівають не лише за українських футболістів, а й за саму Україну, виконуючи свою справу у підготовці до чемпіонату УЄФА ЄВРО 2012», - сказав керівник центру комунікацій «Україна-Всесвіт» Роман Кожар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ