Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочала роботу Міжнародна конференція „Україна, Польща та Німеччина в Європі майбутнього”

17 лютого 2006 року у Львові розпочала свою роботу дводенна Міжнародна конференція „Україна, Польща та Німеччина в Європі майбутнього”, організаторами якої виступають Фонд Конрада Аденауера (Німеччина) спільно з Незалежним культурологічним часописом „Ї” (Львів, Україна), Львівським національним університетом імені Івана Франка (Львів, Україна) та Інститутом європейської інтеграції (Львів, Україна).
Метою конференції є аналіз ситуації існуючих з початку 90-х років взаємовигідних партнерських стосунків між федеральною землею Тюрінгія, Малопольським воєводством і Львівською областю, а також висвітлення перспективи сталого розвитку взаємин на регіональному рівні. У конференції беруть участь високопосадовці, представники політичних та наукових кіл трьох країн, а також експерти з питань зовнішньої політики і регіонального співробітництва України, Польщі та Німеччини.
Міжнародна конференція розпочалася з семінару для студентів з Німеччини, Польщі та України.
Як зазначила Президент Європейської Академії єврорегіону Карпати, Жешув Барбара Діль «це добра зустріч між студентами різних країн, це тристороння співпраця». За її словами, наступна така зустріч відбудеться наступного літа у Жешові (Польща), де студенти зможуть знайти нових друзів, поспілкуватися і навести контакти, як це вони роблять у Львові в рамках проведення міжнародної конференції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ