Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові розпочала роботу Українсько-польська міжурядова координаційна Рада з питань міжрегіонального співробітництва

Сьогодні, 20 березня, у Львові розпочала свою роботу Українсько-польська міжурядова координаційна Рада з питань міжрегіонального співробітництва. Це вже п’яте засідання цієї Ради.
Сьогодні Рада розгляне основні комплекси питань: аналіз співпраці, реалізованої в рамках діяльності Ради, прикордонний рух та розвиток інфраструктури польсько-українського-державного кордону, перспективи суспільно-економічного розвитку прикордонних територій, зокрема, створення за рахунок ЄС українсько-польського центру бізнесу, який би мав свої осередки з обох боків кордону; співпраця щодо використання фондів ЄС, а також співпраця в галузі взаємного працевлаштування, медичної та гуманітарної допомоги.
 На засіданні, зокрема, присутні з українського боку Володимир Хандогій – заступник міністра закордонних справ України, Олександр Моцик – Надзвичайний та Повноважний Посол України в Республіці Польща, Петро Олійник, голова Львівської ОДА, а також голови та заступники голів держадміністрацій інших областей України, заступники міністрів України. Польську сторону представляють Вєслав Старка, заступник міністра внутрішніх справ і Адміністрації РП, Гжегош Поляк, начальник відділу Фондів ЄС та облаштування державного кордону Департаменту ЄС та міжнародної співпраці, посол сейму РП Марек Кухчинськи, воєвода Підкарпатського воєводства Єва Драус, а також керівники інших воєводств РП та інші.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ