Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочала свою роботу 8-ма міжнародна наукова конференція «Львів: місто — суспільство — культура»

Сьогодні, 18 травня, у Львові розпочала свою роботу 8-ма міжнародна наукова конференція «Львів: місто — суспільство — культура». Конференція триватиме два дні і працюватиме за такими секціями: «Співвідношення національних історій у культурній і політичній традиції Львова», «Суспільне завдання і повсякденні реалії Львова», «Культурна унікальність та типовість Львова з центрально-східно-європейської перспективи».

У конференції, окрім українських науковців, беруть участь науковці Республіки Польща, зокрема професор Казімєж Карольчак – декан гуманітарного факультету Педагогічної академії імені Комісії Народної Освіти у Кракові та професор Фелікс Кірик — ректор Педагогічної академії імені Комісії Народної Освіти у Кракові у 1993-99 рр.
«Львів — унікальне багато культурне місто. Завдання конференції на прикладі Львова виробити рецепти для розв’язання культурних та етнічних проблем і допомогти нашим політикам та урядам прийняти правильні рішення», — заявив під час відкриття конференції ректор ЛНУ імені Івана Франка Іван Вакарчук.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ