Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочалась реєстрація волонтерів на акцію «Миколай про тебе не забуде»

Сьогодні, 19 листопада, у Львові розпочалась реєстрація волонтерів на щорічну всеукраїнську благочинну акцію «Миколай про тебе не забуде». Про це повідомили організатори.

Мета акції – збір подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Волонтери розноситимуть їх малечі напередодні 19 грудня.

Власне, учасником акції може стати кожен охочий у зручний для себе спосіб: волонтери – працюють на Фабриці святого Миколая, розносять подарунки дітям, спонсори – фірми та підприємства, які надають пожертви, партнерські організації та спільноти – організовують збір подарунків в навчальних закладах, релігійних громадах, перевізники – волонтери та партнерські організації, які можуть надати транспортні послуги для перевезення волонтерів та подарунків, засоби масової інформації – надають інформаційну підтримку та висвітлюють перебіг різних етапів заходу.

Додамо, що у Львові акцію «Миколай про тебе не забуде» започаткували ще в 2001 році, з такою ініціативою виступила молодіжна громадська організація «Академія Української Молоді». Тоді подарунки отрималатисяча дітей.

Зареєструватися на те, щоби стати волонтером, можна тут

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ