Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався черговий етап 7-о Злету української молоді

Сьогодні у Львові на площі перед оперним театром молодь з України та з-за кордону зібралась на черговий етап злету, який організував СУМ. Це вже 7-й за порядком злет, і тільки вдруге він проводиться в Україні. Перший зліт відбувся 5 років тому і був присвячений 10-річчю незалежності України. Відповідно сьогоднішній злет присвячений 15-й річниці. Учасників злету привітали заступник міського голови Василь Косів,начальник управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА Андрій Корнат.
За словами голови ЛОО СУМу Богдана Беня у цьогорічному злеті беруть участь 180 учасників з України та діаспори з низки країн, зокрема США, Канади, Бельгії, Німеччини, Австралії. „Для діаспори такі заходи дають змогу більше дізнатись про Україну, оскільки більшість молодих людей в Україні вперше, крім того, є можливість зав’язати корисні контакти для проведення спільних заходів”.
Програма має мандрівний характер, до Львова молодь приїхала з Чернігова, а перед тим була в Києві та Пирогово. У Львові учасники Злету матимуть оглядову екскурсію по місту, увечері для них буде влаштована дискотека.Після дводенного перебування в нашому місті учасники поїдуть замками Львівщини а далі в Карпати.
Закриття злету відбудеться на День незалежності в Києві.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ