Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові розпочався Кубок України -2016 з кульової стрільби

У Львові розпочався Кубок України -2016 з кульової стрільби. Про це розповіла заступник начальника управління фізичної культури і спорту Львівської ОДА Оксана Вацеба.

Упродовж 18-23 листопада ц.р. на стрілецькому комплексі навчально-спортивної бази літніх видів спорту Міністерства оборони України у м. Львові триватиме боротьба за Кубок України зі стрільби кульової з олімпійських вправ, який цьогоріч приурочений до відзначення Дня гідності і Свободи.

На останні цього спортивного року національні змагання кращих кульовиків України на Львівщину прибули 230 спортсменів, котрі представляють збірні команди 16 областей України, в т.ч. збірна Донеччини.

Учасників змагань під час урочистої церемонії відкриття вітали заступник начальника управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, відповідальний секретар відділення НОК України у Львівській області Оксана Вацеба, старший тренер збірної команди України, головний суддя змагань Степан Старінський; старший тренер збірних команд України з олімпійських видів спорту у Львівській області Владлен Новаковський, Заслужений тренер України Денис Мустафаєв.

При такій нагоді почесні звання «Майстер спорту України» з кульової стрільби отримали Олена Артюхович (м. Дніпро) та Володимир Корж (м. Київ).

Національний Кубок є важливим етапом відбору до складу збірної команди України для участі в Чемпіонаті Європи у вправах з пневматичної зброї (березень 2017 року, Марібор, Словенія).

Змагання у Львові триватимуть до 23 листопада, вхід вільний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ