Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався Перший львівський Форум для літніх людей

У Львові розпочався Перший львівський форум для старших людей. Подія відбувається у пятницю-суботу, 30-31 березня. Форум допоможе літнім людям познайомитись з новими можливостями після виходу на пенсію, дізнатись про нові ідеї та життя цікавих особистостей, поділитися досвідом, повідомили у «Самопомочі».

«Самопоміч» запрошує громадські організації, що займаються дозвіллям та проблемами літніх людей, до співпраці. Розпочався форму з лекції відомого реабілітолога, засновниці та керівника Міжнародного Центру корекції постави "Академія Грація", автора унікального комплексу вправ для лікувальної корекції хребта - Оксани Слінько.

«Часто люди навіть не підозрюють, з чим можуть бути пов’язані їхні проблеми зі здоров’ям. Постава людини - фасад душі. Саме тому здоров’я починається перш за все з постави людини, яка формується з раннього віку, але псується ще зі шкільної лавки. Запобігти цьому може простий комплекс вправ, якщо його виконувати та піклуватись про себе – в майбутньому можна уникнути значно серйозніших проблем. Правильна постава повинна турбувати не лише літніх людей, але й молодь», – каже Оксана Слінько.

«Літні люди на пенсії часто думають про онуків та дітей, забуваючи про своє здоров’я. Але наше гарне самопочуття – основа довголіття. Не варто затрачати багато коштів для того, щоб бути здоровим у будь-якому віці, варто не лінуватись та знати основи нашого організму», – каже Людмила Гришко, керівник напрямку роботи з літніми людьми Об’єднання «Самопоміч».

Форум триває 2 дні. Під час форуму буде представлено такі напрямки: - спорт, - дозвілля, - навчальні програми, .- правова допомога, - співпраця з владою, - здоров’я. Протягом декількох годин старшим людям розказуватимуть та демонструватимуть різні можливості і вони зможуть вибрати те, що їх цікавить.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ