Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розпочався пластовий фестиваль

Сьогодні, 13 лютого 2010 року, розпочався шістнадцятий фестиваль пластової творчості «День пластуна». У Центрі творчості дітей та юнацтва Галичини «Погулянка» зустрінеться близько 40 команд, щоб проявити себе у різноманітних конкурсах. Про це повідомили організатори заходу.

Львівські пластуни започаткували свято творчості 1992 року. З цього часу кожного року пластуни з цілої України приїжджають до Львова, щоб проявити свої творчі здібності та позмагатися з ровесниками. Окрім того, у межах Фестивалю пластуни зустрічають старих друзів та знаходять нових.

Цього року організатори «Дня пластуна» розширили можливості учасників. Вже традиційний театральний конкурс поділили на три частини: академічні виступи (на конкурс буде відібрано 8 найкращих вистав), мюзикли (пластуни покажуть свої танцювальні та співочі здібності) та конкурс коридорних вистав (ті, чиї вистави не потрапляють в рамки попередніх конкурсів, можуть спробувати себе тут). З таким вибором конкурсів кожна команда зможе знайти свою творчу нішу.

Окрім театрального, пластуни зможуть представити свою команду у фотоконкурсі, конкурсі інсталяцій, презентацій, соціальної відеореклами, а також конкурсі «Містер та Міс» Дня пластуна. Відповідно, кожен пластун зможе проявити себе саме в тій частині творчих змагань, яка відповідає його здібностям.

Акція відбувається за підтримки Львівської міської ради.

Програма на 13 лютого:

08.30-21.00 – Робота фотогалереї «Пластове життя: Ворхол би плакав» та пересувної експозиції «Пласт - український скаутинг» у Паркетному залі

10.00-11.00 – Офіційне відкриття фестивалю в одностроях у Паркетному залі

11.00-12.00 - Урочисте відкриття у Великому залі

12.00-17.00 - Перегляд мюзиклів та презентацій у Великому залі

12.00-17.00 - Інтелектуальний змаг у Кінолекційному залі

14.00-17.00 - Новацький «День пластуна» у Паркетному залі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ