Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові розпочнеться «Тур толерантності». Вхід вільний

В неділю, 5 листопада, о 17.00 львів’ян запрошують на театральну виставу «Ненависть – не відповідь», яка відбудеться на малій сцені Львівського драматичного академічного театру імені Лесі Українки, що на вул. Городоцькій, 36, - прес-служба Львівської міської ради.

Після показу у Львові акторська трупа презентуватиме перформанс у Києві, Харкові та Одесі. Вхід вільний.

«Молоді люди зі всієї України приготували перформанс, який базується на соціальній проблемі, а саме ворожнечі між представниками різних регіонів України, зокрема негативні і часто образливі коментарі в соціальних мережах. Важливо, що глядачі також матимуть можливість запропонувати вирішення цієї проблеми. У перформансі візьме участь молодь з Харкова, Львова, Полтави, Сум, Павлограда і Дніпра. Під час створення постановки кожен мав можливість поділитись власним досвідом, знаннями і розширити свої рамки сприйняття світу, зокрема у сфері прав людини, мови ненависті та конфліктів», - розповіли організатори події.

Організаторами проекту «Тур толерантності Україна» є ГО «Інститут українських студій», партнери проекту – міжнародний нетворк громадських організацій Youth for Exchange and Understanding International. Проект реалізується за фінансової підтримки Європейської молодіжної фундації і є продовженням «Туру толерантності Балкани», який був організований Youth for Exchange and Understanding International.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ