Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові розпочнуть масові ремонти „хрущовок”, якщо на це виділять кошти з Держбюджету

У Львові розпочнуть масові ремонти „хрущовок”, якщо на це виділять кошти з Держбюджету, — наголосила „Гал-info” в. о. начальника управління житлово-комунального господарства Марія Желіско. У міста ж, за її словами, грошей на ці роботи нема. У Львові є 310 „хрущовок” першої серії.

„Якщо це буде одним із пріоритетів у сфері житлово-комунального господарства на наступний рік, то, я думаю, кошти на ці потреби мають закласти у Державному бюджеті на наступний рік. Свого часу, коли прем’єр-міністром була Юлія Тимошенко, вона запропонувала програму капремонту кварталів масової забудови 60-70-х років, однак коли вона пішла з цього поста, програма зависла у повітрі і зараз жодних ремонтів за рахунок державних програм ми не робимо. Затверджувати ж таку програму на рівні міського бюджету ми не можемо — це надто дороге задоволення”, — наголосила Марія Желіско.
За її словами, всі ремонті роботи, які запланували у Львові на 2006 рік, вже виконали. Серед будинків, які ремонтували, були в тому числі і „хрущовки”.
Нагадаємо, віце-прем'єр, міністр будівництва України Володимир Рибак заявив, що  в Україні розпочнуть капітальний ремонт кварталів масової забудови 60-70-х років. За його словами, на сьогодні й мови не може бути про комплексне знесення „хрущовок” з метою будівництва на їхньому місці нового житла, оскільки на це не передбачено коштів у Державному бюджеті. Отож, у таких будинках треба проводити капітальний ремонт.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ