Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові розробляють „дорожню карту” енергоменеджменту

У Львові розробляють „дорожню карту” енергоменеджменту, - про це сьогодні під час прес-конференції повідомила начальник відділу ененргоменеджменту Львівської міської ради Мар’яна Бохонко.

За її словами, на кожному будинку як соціального, так і житлового призначення будуть розміщені плакати про використання усіх енергоресурсів у цих будівлях. Зараз у місті уже є 700 плакатів, а також створена база даних використання енергоресурсів. Як зазначив голова асоціації „Енергоефективні міста України” Анатолій Копець, до 2007 року жодне місто в Україні не контролювало використання енергії. „Зараз частка споживання енергії в житловому господарстві перевищує частку в індустрії”, - розповів Анатолій Копець.

Також було зазначено, що Львівська міська рада виграла грант для реалізації проекту „Розробка та впровадження заходів з енергозбкркження в житлово-комунальному господарстві Львова”. У проекті передбачено розробку ефективних та економічно обґрунтованих заходів з енергозбереження для житлових та бюджетних будівель міста. Бюджет проекту становить 1 млн. гривень.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ