Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові розшукали схильну до самогубства дівчину

ТОРівці знайшли дівчину, яка має проблеми зі здоров'ям і пішла з дому у невідомому напрямку. Про це повідомили 3 березня у пресслужбі Патрульної поліції Львівської області.
Фото Патрульна поліція Львівської області

Вчора на лінію 102 звернулася жінка з вулиці Слов'янської і повідомила, що її донька зранку пішла з дому і станом на вечір не повернулася.

Зі слів заявниці, у її 15-річної доньки проблеми зі здоров'ям і вона має схильність до самогубства. Дівчина вийшла на контакт з матір'ю близько 17-ї години і сказала не турбувати її. За попередньою інформацією, вона могла гуляти зі своїм хлопцем.

Усі спроби інспекторів роти тактико-оперативного реагування зв'язатися з дівчиною не дали результату. Вони обстежили прилеглі вулиці, однак, не виявили її.

ТОРівці дізналися від матері, що донька скористалася її банківською карткою в одному із закладів громадського харчування. Інспектори зателефонували на гарячу лінію мережі цих закладів і з'ясували адресу установи, а саме те, що вона розташована на вулиці Володимира Великого.

Прибувши за вказаною адресою патрульні переглянувши відео з камер спостереження та побачили розшукувану дівчину з подругою. Опитавши людей, які стояли на вулиці біля закладу, вони сказали, що схожі особи пішли в напрямку вулиці Княгині Ольги.

На одній із зупинок громадського транспорту інспектори роти ТОР виявили цих дівчат. Розшукувану відвезли додому. Мати була дуже вдячна патрульним, адже самотужки не могла шукати дівчину, бо занедужала.

Дякуємо колегам за наполегливість і професійне виконання службових обов'язків!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ