Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові шахрайка, яка працювала таксистом, обкрадала людей

Львівські правоохоронці затримали 39-річну шахрайку. Вона працювала таксистом – дурила та обкрадала своїх пасажирів, – повідомила вчора, 18 січня, прес-служба ГУ МВСУ у Львівській області.

До Залізничного райвідділу міліції звернувся чоловік і повідомив, що візуально знайома жінка виманила у нього 750 гривень. Шахрайка обіцяла допомогли купити 100 літрів палива за ціною усього 7 гривень 50 копійок.

Правоохоронці затримали 39-річну жінку, яка працювала таксистом і полюбляла спілкуватись з пасажирами. Тож добре знала психологію людей, шукала їхні слабкі місця. Першою жертвою була її знайома. Жінка хотіла відкрити власну справу і займатись перевезеннями, жінка розповіла шахрайці про свої плани. Аферистка одразу зметикувала як їй «допомогти» і в’язала 500 доларів США, начебто, на «розвиток» фірми. Казала, що замовить шашечки на автомобілі та візитівки з номерами телефонів.

Другою жертвою зловмисниці став чоловік, який, їдучи у таксі, розповів жінці, що хоче купити «дев’ятку». Кермувальниця сказала, що має знайомства у банку і може допомогти придбати конфісковану автівку за помірною ціною. Згодом чоловік віддав їй 1 500 доларів США завдатку.

«До нас звернулось вже четверо людей. Усі вони стали жертвами шахрайки. Та вміло маніпулювала їхніми слабостями», – розповів начальник КМСД Залізничного РВ ЛМУ ГУМВС України у Львівській області Ігор Іващишин.

Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ