Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові щезли з продажу проїзні картки "Львівелектротрансу"

У Львові щезли з продажу проїзні картки "Львівелектротрансу". Гал-інфо з'ясувало ситуацію в прес-службі підприємства.
Місячні проїзні абонементи ЛКП «Львівелектротрансу». Фото Гал-інфо

Як повідомив речник Львівелектротрансу Іван Бондар, станом  на сьогодні у торгових мережах контрагентів ЛМКП "Львівелектротранс" закінчились картки проїзних абонементів загального типу. Це пов'язано з тим, що попередньо замовленого тиражу виявилось недостатньо,  оскільки суттєво зріс попит на проїзні абонементи. Ймовірно, це пов'язано зі зміною тарифної політики, можливо навіть з здорожчанням  вартості проїзду у автобусах.

"Ми не змогли своєчасно забезпечити потребу у картках, оскільки у нас не було можливості в короткий період часу додрукувати тираж цих абонементів. Проте, для того, щоб забезпечити потребу в абонементах до травня, яка ще зберігається, ми використали картки для підприємств які раніше коштували 200 грн, переоцінили їх, поставили спеціальний штамп і реалізовуємо їх, як звичні проїзні.  Також звертаємо вашу увагу на те, що контролери про це проінформовані і проблем з використанням не виникне.  Крім того, ви можете придбати електронний абонемент через сайт або додаток Приват24 і користуватись ним.

Для того, щоб зараз придбати паперовий проїзний ви можете прийти у відділ зборів за адресою вул. Сахарова, 2, який працює у будні з 8 до 17 год. З початку травня картки будуть доступні у кіосках, як і раніше", - зокрема зазначив Іван Бондар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ