Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові школярів всієї України переконуватимуть, що «Безпека – це модно»

Завтра, 3 березня, у приміщенні Львівського державного цирку відбудеться Всеукраїнський шкільний форум на тему «Безпека – це модно», повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Захід спрямований на привернення уваги громадськості до проблематики безпеки школярів на дорогах України, а також можливих варіантів їх вирішення.

На Форумі будуть представлені роботи юних модельєрів-школярів міста Львова, які продемонструють своє бачення безпеки, що стала сьогодні не лише необхідною, але й модною.

В ігровій формі гостей форуму навчатимуть правилам безпечної поведінки на дорозі. Допомагатимуть у цьому учні львівських загальноосвітніх шкіл, які боротимуться за перші місця у наступних конкурсах: Кращий відеокліп з тематики безпеки дорожнього руху; Найкращий світлоповертаючий аксесуар; Найкращий одяг зі світлоповертаючими елементами.

Варто наголосити, що, подібний захід є абсолютним ноу-хау українського походження, який досі не проводили у жодній із країн світу.

Участь у роботі Форуму візьмуть також представники Європейської Асоціації безпеки дорожнього руху, Української медичної асоціації «Безпека дорожнього руху» та компанії-виробника світлоповертаючої продукції «3М».

Захід розпочнеться 3 березня о 15.00 год. у Львівському державному цирку Призери вищезгаданих конкурсів отримають подарунок від АТ «Рено Україна».

Програма передбачає професійне світло-шоу, майстер-класи партнерів Форуму, фотовиставку робіт з тематики безпеки дорожнього руху. Поміж конкурсами глядачів форуму розважатимуть веселі артисти Львівського державного цирку та артисти української естради. А вестимуть це шоу учнівської молоді відомі жартівники – учасники студії «Магарич».

Організаторами дійства є Департамент ДАІ МВС України та управління ДАІ у Львівській області спільно з управлінням освіти Департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради за підтримки акціонерного товариства «Рено Україна».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ