Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові шукають Помічників Святого Миколая

МГО «Академія Української Молоді» розпочала набір волонтерів для благодійної акції «Миколай про тебе не забуде!». Запрошують усіх охочих допомогти Святому Миколаю та подарувати чудо тим, хто в нього вірить, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Запрошуємо усіх охочих допомогти Святому Миколаю прийти в домівки діток з багатодітних та малозабезпечених сімей у  м. Львові, долучившись до благочинної акції «Миколай про тебе не забуде!». Акцію для потребуючих дітей організовує МГО «Академія Української Молоді» спільно з навчальними закладами, небайдужими громадськими організаціями та спільнотами.

Щороку у Львові помічниками Святого Миколая стає близько 500 волонтерів (учнів старших класів, студентів львівських ВНЗ, молоді), які збирають та пакують подарунки на Фабриці Святого Миколая, яка цьогоріч працюватиме у Львові з 12 по 17 грудня у приміщені Львівського палацу мистецтв (вул. Коперника, 17), та розносять їх по домівках потребуючих дітей міста Львова 18 та 19 грудня. В рамках акції волонтери також роздаватимуть солодощі та листівки мешканцям міста на святковій Акції в місті 19 грудня», - розповідають організатори.

Минулого року помічникам Святого Миколая вдалося рознести подарунки 2500 діткам у Львові.

Акція «Миколай про тебе не забуде!» існує завдяки активним молодим людям, які вже шістнадцять років поспіль прагнуть наслідувати хороший приклад Чудотворця та на короткий період перевтілюються в помічників Святого Миколая, даруючи іншим радість, зберігають тепло та примножують добро в людських серцях, творять справжні дива.

Долучитись до акції «Миколай про тебе не забуде!» може кожен. Для цього необхідно перейти за посиланням http://www.mykolaj.com.ua та заповнити електронну анкету, а також прийти на один з вишколів для волонтерів. Вишколи будуть проходити 19 та 26 листопада, а також 3 грудня о 10:00 за адресою: м. Львів, вул. Коперника, 17 (в актовому залі Львівського палацу мистецтв). Реєстрація волонтерів триватиме до 1 грудня 2015 року.

Також якщо маєте можливість допомогти з перевезенням Помічників та подарунків ввечері 18 та 19 грудня – запрошують зголошуватися стати волонтерами-водіями.

Волонтери запрошуються до пакування подарунків (14-17 грудня) та рознесення подарунків (18-19 грудня). Основна допомога Помічників Святого Миколая полягає у пакуванні і рознесенні подарунків за адресами потребуючих дітей. Для цього потрібна група з чотирьох волонтерів. Сформувати її можна на вишколі. Розносити подарунки можуть лише особи, які на день рознесення досягли 16-річного віку.

Також організатори зазначають, що якщо знаєте сім’ї зі Львова, у яких є діти віком до 12 років та до яких Святий Миколай можливо не зможе завітати з подарунками, надішліть їхні дані (прізвища, ім’я, по батькові та дату народження дітей, адресу, телефон) на електронну адресу [email protected] або на поштову адресу: БА «Миколай про тебе не забуде», МГО Академія Української Молоді, вул. Стрийська 24/8, м.Львів, 79011. Конфіденційність гарантована.

Додаткова інформація про акцію:

www.mykolaj.com.ua

www.facebook.com/MykolajProTebeNeZabude

Христина Дольна, тел.:  (097)  66 00 567

Анастасія Гураль, тел.: (097)  864 03 44

Ел.пошта: [email protected]      

Довідка.

«Миколай про тебе не забуде!» – щорічна благочинна акція, започаткована у Львові 2001 року молодіжною громадською організацією «Академія Української Молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Триває на всій території України напередодні дня Святого Миколая. Метою акції є допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Св. Миколая  діткам, які цього потребують. Завданням акції є змога зібрати та роздати подарунки (солодощі, іграшки, книжки, фарби, олівці, зошити, засоби гігієни) для тих діток, які могли би залишитися без нашої або батьківської уваги, а також створити особливу чарівну атмосферу свята.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ