Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові скасують Китайський Новий рік

У зв’язку з подіями в Україні, організатори скасовують проведення масових заходів у рамках ІІІ Міжнародного фестивалю «Китайський Новий рік в Україні». Про це повідомив Голова правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» Юрій Котик, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Міжнародна громадська організація «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва» наприкінці січня традиційно проводить Міжнародний фестиваль «Китайський Новий рік в Україні». Цього року захід попередньо анонсували на 30 січня - 2 лютого на північній стороні площі Ринок. Втім, у зв’язку із подіями в Україні, організаторами було прийнято рішення скасувати масові заходи у форматі фестивалю.

«Протягом останніх кількох днів події в суспільно-політичному житті України перейшли в несподіване русло. Протистояння на вулицях Києва та обласних центрів країни, насильство, зникнення людей, підняли напругу серед громадськості. Сотні тисяч українців тією чи іншою мірою залучені до протестів на вулицях міст.

Особливо трагічною для нас стала звістка про загибель в Києві наших співвітчизників, серед яких був львів’янин. Львів у жалобі. Неприпустимо проводити фестиваль у заявлені дати в форматі велелюдного свята. Ми висловлюємо співчуття родинам і близьким загиблих», - говорить Юрій Котик, Голова правління Міжнародної громадської організації «Культурно-дослідницький центр України та Китаю «Ланьхва».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ