Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові склали 15 адмінпротоколів на паліїв сміття

У квітні від мешканців Львова надійшло 38 звернень до Львівської міської ради про спалювання відходів. КП «Адміністративно-технічне управління» склало 15 протоколів. Штрафні санкції за таке порушення визначаються у розмірі від 17 грн - для громадян та від 51 грн. - для посадових осіб. Точний розмір штрафу визначатиме адмінкомісія кожного району, за місцем проживання правопорушника. Про це Гал-інфо повідомила прес-служба Львівської міської ради.
Спалювання відходів є порушенням розпорядження міського голови «Про заборону спалювання сухої рослинності, опалого листя та твердих побутових відходів у м. Львові» та «Правил благоустрою та утримання території м. Львова», де забороняється спалювати сміття, опале листя та інші відходи на вулицях, подвір’ях, урнах, складати їх для тривалого зберігання.

КП «Адміністративно-технічне управління» є одним із тих структурних підрозділів Львівської міської ради, куди надходять звернення мешканців щодо спалювання відходів. Крім КП право складати протоколи щодо притягнення до адмінвідповідальності порушників мають відділ житлового господарства та відділ комунального господарства районних адміністрацій, працівники ЛКП, а також відповідні підрозділи МНС.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ