Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові склали 216 актів щодо порушень у роботі громадського транспорту

За інформацією управління транспорту ЛМР, в результаті перевірок, від початку року на міських автоперевізників складено 216 актів щодо порушень у роботі громадського транспорту, неналежному санітарному та технічному стані автобусів тощо.
Фото Олена Ляхович

Перевірки здійснюють працівники управління транспорту, також залучають і представників територіального управління Укртрансбезпеки та патрульної поліції.

Акти щодо виявлених порушень керівникам автотранспортних підприємств скеровують щотижнево. Сума штрафу, відповідно до умов укладеного з перевізником договору,  становить  100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян за кожен акт.

Найбільше порушень зафіксували на маршрутах ТзОВ «Фіакр Львів» - 82 акти. Ще 70 актів скерували ТзОВ «Міра і К»,  57 - ПАТ «ЛАТП 14630», 4 - ТзОВ «Успіх БМ» та 3 - ЛК АТП №1.

«Працівники управління транспорту систематично здійснюються перевірки автобусів на маршрутах (кінцевих зупинках) щодо проведення заходів дезінфекції транспортних засобів, дотримання санітарних норм, наявності візуальної інформації в салонах та випуску транспортних засобів на лінію. При виявленні порушень інформуємо керівництво підприємства, яке обслуговує маршрут, щодо усунення недоліків», - розповіли в правлінні транспорту ЛМР.

Моніторинг випуску транспортних засобів на маршрути громадського транспорту  за даним системи GPS-навігації, які надає управлінню транспорту ЛКП «Львівавтодор», проводять щоденно.

Крім того, під час послаблення карантину спільно з представниками територіального управління Укртрансбезпеки та патрульної поліції проводять комплексні перевірки автотранспортних підприємств на предмет технічного стану автобусів при випуску на маршрути.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ