Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Кримінал

У Львові службовці підприємства потрапили під «кримінал»: забули сплатити 1,7 млн внесків до пенсійного фонду

У березні 2010 року за матеріалами ГВПМ ДПІ у м. Львові слідчим відділом податкової міліції порушено кримінальну справу за фактом умисного ухилення від сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування в особливо великих розмірах. Про це повідомив відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у м. Львові.

 

Під час збору матеріалів працівниками податкової міліції встановлено факт  вчинення злочину службовими особами ДАП «Л». В період з липня 2007 року по квітень 2008 року ДАП “Л”, маючи значне зобов’язання перед Пенсійним фондом із сплати страхових внесків на загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, провело оплату коштів на придбання товарів, робіт та послуг на суму понад 20 млн. грн.

 

Таким чином, достовірно знаючи про обов’язковість сплати страхових внесків  до державного фонду та маючи на банківських рахунках достатньо коштів для проведення такої сплати,  службові особи ДАП “Л” свідомо не сплатили страхові внески на загальну суму понад  1,7 млн.  грн.,  що зумовило  ненадходження   коштів до  державного цільового фонду в особливо великих розмірах.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ