Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сьогодні нагородили преміями випускників, які здобули найвищі бали на ЗНО

Сьогодні, 18 серпня, міський голова Львова Андрій Садовий привітав 33 учнів Львова, які цьогоріч набрали по 200 балів на ЗНО, та вручив їм премії від міста.

Загалом у Львові - 41 найвищий результат на ЗНО-2020: 25 випускників отримали по 200 балів та 8 випускників — по 400 балів.

“Це такий добрий момент для міста, тому що ви — найкращі, ви добре вчилися, і моє завдання як міського голови — подякувати вам. Є освічені діти — є майбутнє для міста та країни. Ми завжди інвестували кошти в освіту і будемо це робити з більшою потугою, бо це — наше майбутнє. Як не допомогти таким дітям? 
Львів — унікальне місто, бо в нас є премії для вчителів по 25 тис грн, для спортсменів, і це норма. Якщо дитина отримала 400 балів — то місто дає 10 тис грн, бо дитина витратила час, зусилля, здоров’я. По 5 тис грн ми даємо тим, хто отримав по 200 балів. Людям треба дякувати не лише словами, а й фінансово, бо вони знають, на що використати ці кошти. Кожен з них вже має чітке бачення, куди далі йти вчитись, чим займатись у житті”, - зазначив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ