Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові спалили російський прапор (ФОТО)

Спалення російського прапора влаштували біля Генконсульства Росії у Львові представники націоналістичних партій – Української партії та Конгресу українських націоналістів.
Акція відбулася під час пікету консульства. Близько двох десятків людей, переважно, молодь, таким чином протестувала проти дій Росії у конфлікті з газопостачанням. Студенти, які ледь встигли на проведення акції з заліків, тримали у руках щити як символ того, що Україна стала щитом Європи, за їхніми словами, від «азіатів та татаро-монголів».
Як повідомив голова Львівської міської організації Української партії Остап Стахів, акція пройде у Києві, Одесі, Харкові, і Сімферополі. «Внаслідок позиції Росії мільйони людей опинилися на межі замерзання, – каже Стахів. – Ми засуджуємо дії Росії відновити спробу побудови міждержавних відносин мовою імперських амбіцій».
На додачу до цих слів учасники акції погрожували вдатися до кардинальних дій, зокрема, порозбивати вікна, виключити від газопостачання російське генконсульство, винести консульство зі міста.
Потім відбулася театралізована вистава, учасники якої перевдягнулися у пастуха і ведмедя. Пастух з дудкою (Путін) водив на повідку ведмедя (Медвєдєва).
Після цього націоналісти спалили перед генконсульством російський прапор.
































Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ