Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

У Львові спіймали чоловіка, який до смерті побив перехожого

У Львові поліцейські затримали зловмисника, який в ніч на вівторок, 14 вересня, на вулиці Шевченка під час конфлікту до смерті побив перехожого.
фото - пресслужба Нацполіції Львівської області

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

14 вересня до поліції надійшло повідомлення від медиків однієї з львівських лікарень про пацієнта, який був доставлений з діагнозом, зокрема, «перелом основи черепа». Незважаючи на зусилля лікарів, чоловік помер.

Слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції №1 встановили особу загиблого – ним виявився 38-річний львів’янин. Також встановлено, що тілесних ушкоджень йому завдав невідомий чоловік 14 вересня приблизно о 1:45 ночі на вулиці Шевченка у Львові під час раптового конфлікту. Після цього, залишивши побитого посеред вулиці, зловмисник втік. Травмованого чоловіка виявили перехожі, які й викликали на місце події швидку медичну допомогу.

Правоохоронці встановили особу зловмисника - ним виявився 21-річний мешканець Львова. Його затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі терміном від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ