Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сподіваються одержати від держави усі 200 млн грн на підготовку до ЄВРО 2012

Прес-служба Львівської міської ради надала додаткову інформацію про другий транш у сумі 50 млн грн від держави на реконструкцію доріг до ЄВРО-2012. Гроші надійдуть від державного підприємства «Фінансування інфраструктурних проектів» як фінансова допомога на безповоротній основі.

Нагадаємо, що цьогоріч на підготовку доріг до ЄВРО 2012 передбачено 200 млн грн, проте станом на 17 листопада надійшло лише 50 млн грн.

«Відтак, в держави виникла заборгованість перед містом щодо фінансування об'єктів до ЄВРО 2012, зокрема і доріг. Адже нам надійшло лише 50 млн грн. Відтак, Кабінет міністрів України та Львівська міська рада знайшли варіанту виходу із цієї ситуації. Зокрема, фінансування об'єктів як фінансова допомога на безповоротній основі», - зауважив перший заступник міського голови Олег Синютка.

На попередньому засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради, 9 листопада, такий формат було погоджено.

Натомість сьогодні на засіданні виконкому ЛМР було визначено розподіл цих 50 млн грн. Зокрема, як вже писало Гал-інфо, 48 млн грн піде на погашення боргів щодо реконструкцію доріг до ЄВРО-2012. Ще 2 млн грн. передбачено на будівництво тролейбусної лінії від кінотеатру ім. Довженка до ТЦ «Зубра», що на Сихові (Санта-Барбара).

Як зауважив перший заступник міського голови, таким чином Львів планує отримати і решту коштів до кінця року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ