Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

У Львові спростили процедуру оформлення пільг на послуги водопостачання та водовідведення

У зв’язку з запровадженням Єдиного державного реєстру пільговиків та механізму обміну інформацією про громадян, що мають право на користування пільгами з оплати послуг водопостачання і водовідведення, між відділами праці і соціального захисту при районних адміністраціях міста Львова та комунальним підприємством „Львівводоканал” спростилася процедура підтвердження пільг на 2008 рік. Про це «Гал-info» повідомили в прес-службі міської ради.
Віднині абонентам, які мають право на пільгову оплату послуг водопостачання та водовідведення, не потрібно щороку приносити довідки для підтвердження цього права. Необхідність підтвердження пільг на 2008 рік виникає лише для тих абонентів, у яких відбулася зміна прописки або кількості прописаних осіб.
«Спрощення процедури дозволить нам зменшити наплив мешканців, які змушені були щороку вистоювати у чергах та подавати довідки», – повідомив заступник директора комунального підприємства „Львівводоканал”.
Громадяни, які вперше підтверджуватимуть своє право на пільги з оплати житлово-комунальних послуг, повинні стати на облік у відділі праці та соціального захисту при райдержадміністраціях за місцем проживання та отримати облікову картку пільговика.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ