Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стадіон добудували до того, що потрібне негайне втручання центральної влади

Ситуація з будівництвом львівського стадіону до Євро-2012 потребує негайного втручання центральної влади. Про це заявив директор турніру Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський, коментуючи візит експертної комісії УЄФА на чолі з директором департаменту зі стадіонів та безпеки Марком Тіммером.

 

"Вже тепер можна сказати, що ситуація у Львові потребує негайного втручання центральних органів влади. Окрім того, керівництво держави повинно також прискіпливо контролювати процес реалізації проектів усіх ключових чемпіонату, передусім НСК "Олімпійський", - заявив Лубківський.

На його думку, попри те, що УЄФА відзначає високий рівень мотивації нової української влади реалізувати проект Євро-2012, Союз європейських футбольних асоціацій закликає розв'язувати питання підготовки до чемпіонату швидко та рішуче.

"Часу на зволікання вже не залишилося", - наголосив керівник турніру.

За словами Маркіяна Лубківського, експерти УЄФА та МОК завершують роботу над звітом №17 зі стадіонів. Попередні висновки будуть оприлюднені найближчим часом.

Експертна комісія перевірила стан реалізації проектів спортивних арен та підготовки прилеглих до них територій. Метою візиту комісії було ознайомлення з ходом виконання робіт за проектами будівництва стадіонів у Києві та Харкові - повідомляє прес-служба МОК "Євро-2012 Україна".

В межах візиту відбулася зустріч з проектними командами будівництва НСК "Олімпійський" та львівського стадіону. - www.champion.com.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ