Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові сталися дві ДТП за участю пішоходів

Цієї неділі, 12 січня, у Львові трапились дві дорожньо-транспортні пригоди за участю пішоходів. Одна із них відбулась близько 17.05 на вулиці Мельника. Водій автомобіля «Daewoo Lanos» збив на пішохідному переході 20-річну дівчину та поїхав із місця події, повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.

Після ДТП постраждала звернулась за допомогою до медиків. У неї діагностували забій ноги.

Водія-порушника правоохоронці встановили впродовж години. Ним виявився 69-річний львів’янин.

Ще одна ДТП сталася о 18.30 на вулиці Личаківській. За попередніми даними, 62-річний мешканець Львова переходив проїзну частину поза пішохідним переходом та потрапив під колеса автобуса «МАН», за кермом якого був 51-річний водій. 

Внаслідок наїзду пішохід отримав тілесні ушкодження. Чоловіка було госпіталізовано із закритою черепно-мозковою травмою. 

ДАІ закликає пішоходів бути надзвичайно обережними, особливо, у вечірній та нічний час. Аби водії могли вчасно помітити вас, радимо використовувати на верхньому одязі світловідбиваючі елементи або флікери. Обов'язково враховуйте, що на слизькій, засніженій дорозі суттєво збільшується гальмівний шлях, тож, перед тим, як виходити на проїзну частину, - неодмінно переконайтесь, що немає небезпеки!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ