Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові стартувала підготовка до “Різдвяних фантазій”

У Львові стартувала підготовка до “Різдвяних фантазій”. Вже 9 січня “Різдвяні фантазії” на сцені театру імені Марії Заньковецької.
“Різдвяні Фантазії” у Львові.

“Чекаю Різдва… Як у дитинстві виглядаю у Святвечірньому небі  першу зірку…

Вслухаюсь у Різдво… Переливи дзвіночків, лопотіння крил… І не завадять чужинецькі Сантаклауси почути карнавальний сміх і мудрість Вертепу з Іродом і Смертю, Царями, запальним танком веселого Жида, балаганним вибухом Маланки. І як симфонічно, багатоголосо вібрує Українська Коляда, що лучить небо і землю у торжестві і великій тайні народжує Богочоловіка!”, - Юрій Саєнко, композитор, автор симфонічної сюїти “Різдвяні Фантазії”.

На концерті пролунають симфонічні композиції у виконанні оркестру під керівництвом заслуженого артиста України Богдана Мочурада. Все музично-театралізоване дійство перемежано фрагментами традиційного вуличного театру – Вертепу, незмінного мистецького атрибуту Різдвяних Свят в Україні.

Тема Українських колядок, їхня краса, що заворожує,  дарує нам радість та відчуття піднесення та святковості.

В цьому дійстві глядач буде мати змогу побачити відомих українських виконавців – Фому (Сергія Фоменка) з гурту “Мандри”,  відомого львівського композитора та співака Назара Савка, колектив, котрий своїми голосами підкорив Європу – чоловічий вокальний октет «Орфей» та багатобарвистий хореографічно-вокальний ансамбль  львівського мистецького центру  ”Веселі черевички”.

Ведучий святкового дійства – відомий співак та композитор, один з лідерів популярного гурту “Пікардійська терція”  Славко Нудик.

Мистецьке заворожуюче свято у цей січневий вечір у затишній залі Національного театру ім. Марії Заньковецької у Львові додасть вам незабутнє відчуття у ці святкові, такі дорогі кожному серцю Різдвяні дні.

Квитки можна придбати в касі театру (тел. 032 2355583) або на сайті kontramarka.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ