Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові стартував збір книг для дитячих будинків

Нестандартна ініціатива поділитися з дітьми-сиротами казками і знаннями з Києва поширилась вже й на Західну Україну. Тепер кожен львів’янин може долучитися до збору книг для дитячих будинків та інтернатів в рамках всеукраїнського проекту Фундації Дарини Жолдак. Львівським партнером проекту стала компанія «FRESHPR», повідомили організатори.

Проект «Збираємо книги для дітей, що їх потребують», який стартував сьогодні у Львові, триватиме до кінця листопада 2012 року. Представники Фундації Дарини Жолдак передали спеціальні коробки, які потрібно наповнити книжками для дітей віком від 3-х до 16-и років. Мова, обсяг та видавництво не мають значення. Зібрані посортовані книжки згодом отримають дитячі заклади Львова та Львівщини, а також, за можливості, й інших Західних областей. 

Долучитися до акції та зробити добре діло дуже просто: взяти спеціальну коробку та наповнити її книжками власноруч або поставити у своєму офісі, магазині. Також можна приносити книжки в офіс «FRESHPR» за адресою: м. Львів, проїзд Крива Липа, 6, 2-й поверх. За відсутності книг допомогти можна, оплативши рахунок від одного з видавництв-партнерів акції. Книги, отримані від видавництва, передадуть адресатам.

Ініціативу збору книжок вже підтримали компанії «Концерн Галнафтогаз» (мережа заправок «ОККО»), ТзОВ «Террін» (мережа ресторанів «A la minute»), компанія «Malkos», Центр фізичної реабілітації «Innovo». Вони встановили скриньки для збору книг в перший день акції. Партнерами проекту стали також видавництва «Свічадо» та «Видавництво Старого Лева».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ