Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створено громадську організацію, яка обіцяє боротися із корупцією в усіх органах влади та очищати владу від людей нечистих на руку

У Львові створено громадську організацію, яка обіцяє боротиметься із корупцією в усіх органах влади та очищати владу від людей нечистих на руку. Як розповіла 9 червня під час прес-конференції голова ЛОГО «Антикримінальний вибір», головний редактор газети «Міліцейський кур’єр» Юлія Лукіна, обласна організації «АВ» — це осередок загальноукраїнської організації «Антикримінальний вибір», яка на сьогодні діє вже у 22 областях України.
Основною метою діяльності ВГО «Антикримінальний вибір», за її словами, є сприяння захисту прав людини, підвищення громадської та юридичної обізнаності громадян, вирішення соціальних потреб суспільства та захист законних прав та інтересів громадян.
Як зазначила Юлія Лукіна, відповідаючи на запитання «Гал-info», незабаром у Львові буде відкрито громадську приймальню ЛОГО «Антикримінальний вибір», в якій мешканці області зможуть цілком безкоштовно отримати базову юридичну допомогу та консультації.
Організація «Антикримінальний вибір», за словами голови ЛОГО, фінансується за рахунок членських внесків громадян та спонсорських внесків. Наразі, як запевнила Юлія Лукіна, керівництво організації не планує в перспективі перетворювати її на політичну партію, хоча й не відкидає такої можливості.
На сьогодні ЛОГО «Антикримінальний вибір» нараховує близько 20 членів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ