Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створено «Центр збереження здоров’я дитини»

Цього року у львівській школі № 52 в рамках проекту «Здоров’я дитини» було створено «Центр збереження здоров’я дитини». Як повідомила «Гал-info» начальник управління освіти Львівської міської ради Надія Оксенчук, на створення цього центру з міського бюджету було виділено 120 тисяч гривень.
«У 52-ій школі відремонтовано два зали. В одному з них розмістили різноманітні тренажери для профілактики сколіозу та інших, поширених серед учнів, хвороб. З цього залу є вихід на спортивний зал, де учні зможуть вже активніше займатися спортом. Другий зал – це окрема кімната для проведення різноманітних тренінгів, семінарів, конференцій, а також чаювання. У школу запрошуватимуться фахівці різних галузь, зокрема, фітотерапевти, які розповідатимуть учням про корисність певних видів чаю та про те, як правильно їх вживати» - повідомила Надія Оксенчук.
Нагадаємо, що «Здоров’я дитини» - це урядова програма, яку у Львові продовжує проект з аналогічною назвою. За словами Надії Оксенчук, такі центри будуть створювати і в інших школах, а поки що на базі «Центру збереження здоров’я дитини» планують об’єднати 10 шкіл, які брали участь у державній програмі «Здоров’я дитини» і, відповідно, мають певний досвід та інфраструктуру.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ