Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львові створять „пробну” єдину партію на базі БНУНС

Протягом місяця на базі Сихівського району буде проведено конференцію усіх партій, учасників блоку НУНС, «як пробний варіант створення єдиної партії». Про це сьогодні на прес-конференції у Львові повідомив керівник виконкому ЛОО НСНУ Ігор Стефанишин.
Він зазначив, що із подібною ініціативою кілька днів тому виступила конференція Сихівської районної організації „Народного Союзу «Наша Україна». За його словами, це буде «перший в Україні пробний варіант створення єдиної партії». «Буде проведено конференції чи збори всіх учасників партії. Це не означає, що у Сихівському районі буде створена єдина партія», — зазначив Стефанишин.
Щодо того, хто може очолити такий «пробний» варіант створення єдиної партії, то Стефанишин зазначив, що головою Сихівської організації є керівник фракції «Нашої України» у Львівській міській раді Василь Трач, який має високу довіру серед партійців. Також він зазначив, що у Сихівському районі потужно представлена організації Народного Руху України, яку очолює Іван Рудницький. На основі перш за все цих двох організацій буде проведено конференцію.
«Це буде експеримент: ми просто попробуємо, як на практиці можна об’єднуватися із партійцями, знаходити спільну мову на публічній конференції. Це маленький пробний варіант – зібрати усіх у єдиний зал. Юридично проведення цього зібрання не буде закріплено. Аналогів подібного в Україні не було», — резюмував Стефанишин.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ