Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

У Львові створять шоколадне місто

У Львові під час свята Шоколаду створять шоколадне місто та запрезентують найдовший шоколадний торт, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На IV Святі Шоколаду гостей чекає: ярмарок шоколадних виробів, найширший асортимент шоколадних ласощів, конкурси та забави, інтерактивний дитячий шоколадний сектор, цукерковий кулькоспад, розваги для дітей і дорослих.

Цьогоріч міське свято шоколаду буде проходити чотири дні, з 11 до 14 лютого. Урочисте відкриття свята відбудеться 11 лютого за участю світового тенора Робертіно Лоретті. У другий день свята буде відбуватись створення шоколадного міста. 13 лютого запрезентуюють найдовший шоколадний торт, а 14 лютого відбудеться джаз-концерт.

На святі працюватиме імпровізована Шоколадна фабрика, у якій кондитери з майстерні виготовлення шоколаду демонструватимуть процес виготовлення шоколадних солодощів.

Свято шоколаду відбудеться у палаці Мистецтв, що на вул. Коперника, 17. Для проведення заходу задіяно великі зали 3-ьох поверхів Палацу мистецтв, що будуть розділені на тематичні зони.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ