Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створять службу перевезень для людей з особливими потребами

Під час сьогоднішнього засідання сесії було виділено 790 тисяч гривень на закупівлю автомобілів для служби перевезення людей з особливими потребами. Утім, як пояснила у розмові з журналістами начальник міського управління соціального захисту Наталя Федорович, наразі невідомо, коли буде створено цю службу і чи запрацює вона до кінця цього року.
„Проблема полягає у тому, що ми маємо певну суму грошей, але наразі не знаємо, як нею розпорядитися. Чи ми закупимо на тендері готові спеціально обладнані автомобілі, чи оберемо на умовах тендеру фірму, яка переобладнає звичайні автомобілі під автомобілі для людей з особливими потребами”, - сказала вона.
Федорович каже, що закупівля одного вже переобладнаного автомобіля займе близько 3 місяців. До того ж не всі представництва автомобілевиробників погоджуються брати участь у тендері. Що ж до переобладнання, то, за словами начальника управління, вони досі не можуть отримати від міністерств та відомств пояснення, яким чином це переобладнання узаконити. Утім, Наталя Федорович переконана, що така служба перевезень буде створена якщо не цього року, то наступного.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ